21:23 ч. | Posted in

Обикновено бях решил, че няма да пиша в този блог, щото не винаги ми идва вдъхновение да пиша нещо остроумно, че да си струва да се чете. Особено за политика. Понеже всички вече все за това пишат и имам усещането, че блогсферата се е наситила от политически коментари.

Но сега мисля да се отбележа. За да подкрепя Мария Ненова. Мой приятел и човек, когото силно уважавам и подкрепям. Мария е млад и отговорен човек, честна и открита. Такива хора ми се привиждат в бъдещето на една по-добра България. Мария е кандидат за народен представител от листата на СДС – Перник. След кандидатурата на Мария аз започвам да гледам на тази професия с по-добри очи. Защото виждам реалния шанс едни стойностен млад кандидат за депутат да върне доверието ми в народното представителство.

Аз съм “ЗА” да бъда представляван в Българския парламент от хора като Мария. Вярвам им, че са честни и почтени, защото я познавам отдавна. Виждам желанието и за промяна в погледа й, в ежедневните ни разговори по темата, в ентусиазма й да докаже, че всеки е способен да промени живота около себе си. Тя отговаря на очакванията ми да бъде добър мой представител в Народното събрание. Аз й гласувам доверие.

Мария, назначена си!

Category:
��

Comments

2 responses to "Време е за промяна"

  1. marfi On 17 май 2009 г., 22:13 ч.

    Еха! Дигна се вълната! Нека им покажем, че когато човек е читав, хората го подкрепят без да се пръскат хиляди пари на данъкоплатците!

     
  2. M On 20 май 2009 г., 9:42 ч.

    Благодаря ти, Пешо!:) Битките тепърва започват, но виждайки каква армия имам зад себе си, влизам смело!:)